İlan Yayımlandı: İŞKUR KPSS 60 Puan ile Kamu Personeli Alıyor

İŞKUR kamu personeli alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS 60 puan şartı ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru özel şartları nelerdir?

İlan Yayımlandı: İŞKUR KPSS 60 Puan ile Kamu Personeli Alıyor
İlan Yayımlandı: İŞKUR KPSS 60 Puan ile Kamu Personeli Alıyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İŞKUR tarafından Devlet Personel Başkanlığı üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanda, kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 11 personel alımı yapılacağı bildirildi. Sözleşmeli olarak alınacak personellerin 5'i programcı, 6'sı ise çözümleyici pozisyonunda istihdam edilecek. Yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olması şartı aranmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

# 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmak.

# Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

# 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

# Yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dilinde öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olmak veya yurtiçinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan ülkelerde İngilizce dilinde yüksek lisans veya doktora yapmış olmak (Bu şekilde başvuranların puanlama kriterleri ve ücret kriterlerinin değerlendirilmesinde İngilizce dil düzeyi “D” olarak kabul edilecektir) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizceden en az (D) düzeyinde puan almış olmak ya da YDS dışındaki İngilizce dil sınavlarında YDS (D) düzeyine eşdeğer Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Yönetim Kurulu tarafından belirlenen puanları almış olmak. (Yabancı dil sınav sonuç belgelerinin eşdeğerlikleri ve geçerlilik süresi ile ilgili ÖSYM’nin, bu ilanın son başvuru tarihi itibarıyla geçerli olan “Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlikleri” hakkındaki kararı esas alınacaktır.)

MEZUNİYET ŞARTI VE MAAŞ TABLOSU

BAŞVURU

Yayımlanan ilanda başvuru detayları ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "Adayların; en geç 28/02/2018 tarihi mesai sonuna kadar www.iskur.gov.tr adresinde yayımlanan ilan ekindeki dilekçe ve istenilen diğer belgeleri, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Kat:1 ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 216 3138-3143) adresine teslim etmiş olmaları gerekmektedir."

MEMUR ALIMI HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

18 Şub 2018 - 00:50 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler