İl Özel İdaresi'ne Sözleşmeli Personel Alımları Yapılıyor

İl Özel İdaresi'nca DPB'den yapılan açıklama dahilinde kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamaları KPSS CAFE olarak sizler için derledik. Ayrıntılar için haberimize tık...

Kırklareli İl Özel İdaresi'ne 2 adet Miınar, 2 adet İnşaat Mühendisi, l adet Harita Mühendisi, l adet Tekniker alımı yapılacak.

Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından 27 Mart 2017 tarihinin ilk dakikalarında Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu.

Kırklareli İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alımları Giriş Sınavı, yazılı ve sözlü-mülakat ile yapılacak. Kuruma teknik kadrolarda; İl Genel Meclisinin l0-l0-l20l7 tarih ve 34 sayılı kararı ile 5302 sayılı İl Özel üdaresi Kanununun 36. Maddesinin 3. fıkrası ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesinin 3. fıkrası hükümlerince boş kadro karşılığı, tam zamanlı sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Kırklareli İl Özel İdaresi'nin adaylarında aradığı şartlar şu şekilde; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde beIirtiIen şartlart taşımak, Üniversitelerin UNVANl iLE İLGİLi bölümden mezun olmak. Başka kurumla sözleşmesi bulunmamaK, -Sınav tarihinde geçerli olan Ögrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapı|an 20l6 Yılı Kamu Personel Seçme SınavınınKPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak.  Erkek adayların sınav tarihine kadar askerlik görevini yapmış, ya da en az l yıl erteletmiş veya muaf olmak, Görevlerini devamlı yapınasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak. Kurumun adaylarda istediği özel şartlar da bulunuyor. Tamamı ilan metninde!

BAŞVURULAR
Kırklareli İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları 2l-4-20l7 tarihi mesai bitimine kadar İl Özel İdaresi
İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim edilerek yapılacak. Posta ile yapılan müracatlar kurum tarafından red edilecek.

İLAN METNİ;
İl Özel İdaresi'ne Sözleşmeli Personel Alımları hakkında daha fazla bilgi almak ve ilan metnini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 01:17 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler