İçişleri Bakanlığı 1117 Memur Alımı Başvuruları Başlıyor!..

İçişleri Bakanlığına bağlı il ilçe nüfus müdürlüklerine memur alımı için yayınladığı ilan ile toplam 1.117 sözleşmeli büro personeli alımı yapacağını açıklanmıştı. Açıklanan ilana başvurular 16 Temmuz 2018 de başlıyor.

1117 (Memur) büro personeli alımı İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı ve yayınlanan ilana göre ülkemizin çeşitli illerinde toplam 1.117 sözleşmeli büro personeli istihdam edilecek. Alımlara başvurular 16 Temmuz 2018 de başlıyor. Alınacak personeller çalışacakları birimler ise kaymakamlıklar, valilikler, il ve ilçe nüfus müdürlükleri ve taşra teşkilatları olarak duyurulmuştu.

Bakanlığın yayınladığı ilana başvuru şartları ise şöyle; Sözleşmeli büro personeli olarak çalışmak isteyen adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu madde 48’de belirtilen özellikleri taşımaları gereklidir. Bunun yanı sıra en az ön lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir. İlanda ön lisans ve lisans mezunları için ayrılan kontenjan sayıları da her bir il için ayrı ayrı belirtilmiştir.

Adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları isteniyor. Ayrıca istihdam edilecek pozisyonun sözleşmeli bir pozisyon olması nedeniyle son 1 yıl içerisinde aynı statüdeki bir sözleşmeli pozisyondan ayrılmamış olmak da istenen şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca adayların mezuniyet durumlarına göre ilgili KPSS B puan türüne sahip olmaları gerekiyor.

Başvuru Şekli ve Tarihleri; Başvurular 16 ile 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılabilecek. Başvuru yapacak adaylar İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyurudaki linke tıklayarak başvuru yapabileceklerdir. Bu linke erişmek isteyen adayların E-Devlet şifresine sahip olmaları gereklidir. Bunun için en yakın PTT şubesine başvuru yapılarak e-devlet şifresi alınabilir.

İçişleri bakanlığı 1117 memur alım başvuru kılavuzu için tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

15 Tem 2018 - 10:44 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mevlüt - Kpss B puan türü derken ne demek istiyorsunuz ? Önlisans mezunuyum kpss ye girdim bende

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44
06

TÜLAY - SÖZLEŞMENİZ FESH Mİ EDİLDİ DİYOR .. HAYIR .. KISMINI MI SECECİZ.. SÖZLEŞMELİ ÇALIŞMADIM .. FESH EDİLMEDİ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44
04

ülkü - nereyi tercih edersek oraya yakın yerde mülakata gireceğimz doğru mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44
03

misafir - en son kayıtta hata veriyor ne yapmamız lazım arkadaşlar hata kodu çıkıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44
02

bakioglu - İs talep formundan başka valilige teslim edilecek evraklari pek anlamdim bilgi verebilirmisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44
01

Songul - Arkadaşlar ben başvuru yaptım sonlandirdim islemi ama sonradan il için değişiklik yapmak icin iptal etmek istedim ama yapamadim yardımcı olur musunuz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 10:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler