Heyecan ile Beklenen SGK 193 Personel Alımı Sonuçları Adayların Erişimine Açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu'nca yapılacak olan 193 sözleşmeli personel alımına dair sonuçlar açıklandı. Adayların heyecanlı bekleyişi son buldu. Sonuçlar için haberimize göz atınız.

Heyecan ile Beklenen SGK 193 Personel Alımı Sonuçları Adayların Erişimine Açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Heyecan ile Beklenen SGK 193 Personel Alımı Sonuçları Adayların Erişimine Açıldı   

Sosyal Güvenlik Kurumu'na alınacak olan 193 adet sözleşmeli büro personeli sonuçları açıklandı. 29 Nisan 2017 gece saatlerinde yapılan açıklama kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu asil ve yedek adayları açıkladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu asil ve yedek adayları bu şekilde sıraladı;

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 193 Personel Alımı Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ. 

Personel alımlarından anında haber almak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ  Personel alım ilanları, gündem haberleri, sıcak gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen buraya TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Nis 2017 - 01:29 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler