HEYECAN İÇİNDE BEKLENEN KYK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Merakla beklenen KREDİ YURTLAR KURUMU personel alım sınavı sonuçları adayların erişimine açıldı. Sınav sonuçlarına anında erişim için haberimize göz atabilirsiniz.

HEYECAN İÇİNDE BEKLENEN KYK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Haber albümü için resme tıklayın

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ ALIM SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK PERSONEL ALIMI Sınav sonuçları kurumun resmi web sayfasından açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı sonuçlara dair bu açıklamada bulundu;

''GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ ALIM SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI
6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımına ilişkin başvurular 05.04.2017-14.04.2017 tarihleri arasında alınmıştır.

Başvuru sonuçları http://basvuru.gsb.gov.tr adresinde yer almaktadır.Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.''

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ ALIM SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

ios mobil uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Nis 2017 - 23:17 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler