Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak (Veteriner Hekim - Ziraat Mühendisi)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli veteriner hekim ve ziraat mühendisi alımı yapacak. Başvurular 3 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak (Veteriner Hekim - Ziraat Mühendisi)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yaptığı duyurularda 3 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi.  Alımlar Ziraat Mühendisi (1) , Veteriner Hekim ( 2 ) pozisyonları için gerçekleşecek.

Veteriner hekimi için alım Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü'ne, Ziraat Mühendisi pozisyonu için alım Şırnak Zirai Karantina Müdürlüğü'ne yapılacak. İlgili alımlar için başvuru formunu www.tarim.gov.tr adresi üzerinden elde edebilirsiniz. Başvuru formları alım için belirtilen müdürlüklere gönderilecek.

Söz konusu sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını sayfanın altında bulunan duyuru linklerine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 3 sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri 20 Şubat 2017 tarihi itibariyle başladı , Başvuru işlemleri 3 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

Ziraat Mühendisi Alımı için TIKLAYINIZ
Veteriner Hekim Alımı için TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 09:45 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Şehri Pelit - Ziraat mühendisleri içinde atamalar olsun eşim kaç aydir işsiz yeni evliyiz lütfen sesimizi duyurun daha çok atamalar olsun inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45
05

Şehri Pelit - Ziraat danışmanları içinde alımlar olsun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45
04

Şehri Pelit - Ziraat danışmanları ve yöneticileri içinde alımlar olsun lütfen sesimizi duyurun bakanlık deşeğini çektin için ziraat mühendisleri işsiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45
03

Elif - Veteriner teknikerleri için de birşeyler yapın artık lütfen laborant ve veteriner saglikcilar boşta bir sürü mezun var sesimizi duyun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45
02

boşversene - ne kadar da çok alıyorlar.gözlerim yaşardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45
01

Sait - Butun bakanliklar hep aliyo neden tarim bakanligi 1 ve 3 kisiyle yetiniyo her bolumde o kadar mezun var loborant ve veteriner saglik tek olarak hic atanmiyoruz bir umut diye bekliyoruz suni tohum belgem de var ama hic ise yaramiyo ne olacak bu halimiz boyle bakanimizdan ricam ediyorum lutfen halimize baksin evli ve cocugum var Allah yardimcimiz ols

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 09:45


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler