Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK İşletici Alımlarında Bulunacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu bünyesine personel alımları yapılacak. Alımlarda gerekli kriterler ve ayrıntılar neler? kimler hangi tarihlerde alıma başvuru yapabilecek? tamamı ve daha fazlası kpsscafe.com.tr'de...

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK Personel Alımlarında Bulunacak! KPSS ŞARTSIZ 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'nca yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma işletici alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

Gerekli tüm açıklamaların yapıldığı yazılı metinde, aranan şartlar, başvuru süreci vb tüm ayrıntılar adayların erişimine sunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu personel alımında adaylarda Gerçek veya tüzel kişiliğe sahip olmak, Taksirli suçlar hariç sabıka kaydı bulunmamak, Ticaret Odası ve/veya ilgili meslek kuruluşlarına kayıtlı bulunmak Şartları aranıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu İşletici seçimine ait başvuru 05 Temmuz 2017 tarihinde başlayıp 14 Temmuz 2017 tarihi saat 17:00 ‘da sona erecek. Adaylardan başvurularda Adli sicil belgesi, Tahsil belgesi, İkametgâh belgesi gibi belgeler istenecek. İşletmen adayları başvurularını kurumun kendisine şahsen yapacak olup, diğer türlü hiçbir başvuru şekli kabul edilmeyecek.

Daha fazla bilgi ve ilan metnindeki tüm ayrıntıları görebilmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Seçime çıkılacak işletme yerlerinin listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur haberleri, personel alımları, eğitim duyuruları ve çok daha fazlası için uygulamalarımızı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

30 Haz 2017 - 15:21 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler