Gazi Üniversitesi 30 Personel Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 6 Ekim 2017

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları için son güne girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar.

Gazi Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 30 hemşire alımı yapılacağı bildirildi.

Gazi Üniversitesi hemşire alımı başvuruları için son güne girildi. Üniversite rektörlüğü tarafından yayımlana ilanda 30 hemşire alımı için başvuruların 6 Ekim günü sona ereceği belirtildi. İşte ilanın detayları ve başvuru şartları.

# T.C. vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından mahrum olmamak,

# Affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş olsa dahi herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak,

# Erkek adaylar için zorunlu askerlikle ilgisi bulunmaması, zorunlu askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması,

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

# Lisans mezunu adaylar için 2016 yılında yapılan KPSS'nin KPSSP3 puan türü esas alınacaktır.

# Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilana başvurular 6 Ekim tarihine kadar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Müracaat edecek adayların aşağıdaki evrakları yanında götümesi gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmez.

# Başvuru formu,
# KPSS sonuç çıktısı,
# Diploma örneği,
# Nüfus cüzdanı fotokopisi,
# Erkek adaylar için askerlik durumunu belge,

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

05 Eki 2017 - 23:42 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler