Gazi Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alımında Bulunacak

Gazi Üniversitesi'nca yayımlanan yazılı açıklama dahilinde kuruma yüzlerce personel alımı yapılacak. Alıma dair tüm bilgiler ve ayrıntılar adayların erişimine açıldı. İşte tüm bilgiler...

Gazi Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alımında Bulunacak 

Gazi Üniversitesi tarafından 26 Mayıs 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma 103 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alımını KPSS Puanları ile yapacak. Alımlardaki açık pozisyonlar biyolog, hemşire, sağlık personeli, tekniker, laborant, röntgen teknisyeni, teknik hizmet personeli, psikolog, diyetisyen olarak adayların erişimine açıldı.

Gerekli kriterler;

Gazi Üniversitesi, alıma dair tüm ayrıntılar haberin sonunda belirteceğimiz ilan metninin içine sığdırarak kamuoyunun bilgisine açtı. Alımda adayların bazı şartlara sahip olması gerekiyor. Bu şartlar;
a)Türk vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş
veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden
hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini
yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
e) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel
olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak olarak açıklanıyor.

BAŞVURULAR
Gazi Üniversitesi personel alım ilanı kapsamında başvurular 13 HAZİRAN 2017'ye kadar sürecek. Gerekli belgeler ile kuruma şahsen yapılacak olan başvurularda posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Daha fazla bilgi ve ilan metni için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Personel, işçi, memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 May 2017 - 00:22 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler