En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alınacak! İşte Başvuru Tarihleri ve Şartları

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın KPSS puanıyla gerçekleştireceği sözleşmeli personel alımı için başvurular 30 Nisan 2018 tarihinde sona erecek.

En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alınacak! İşte Başvuru Tarihleri ve Şartları
En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alınacak! İşte Başvuru Tarihleri ve Şartları
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın KPSS puanıyla gerçekleştireceği sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci 30 Nisan 2018 tarihi itibariyle sona erecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca Nisan ayının başında yapılan resmi duyuruda 9 ile 30 Nisan 2018 tarihleri arasında başvurusu alınacak sözleşmeli personel alımına ilişkin kontenjan bilgisi paylaşılmış "Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Sahil Güvenlik K.lığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen toplam 240 adet tam zamanlı sözleşmeli personel pozisyonlarına alım yapılacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

Alımlar için adayların her bir unvan için ayrıca belirtilen başvuru özel şartlarının yanı sıra 2016 KPSS'ye girmiş olması  ve en az 60 puan almış olması gerekiyor. İşte İlan edilen Kontenjanlar : 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE - ANKARA

23 Nis 2018 - 12:13 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

vatan sevdalısı - bu ülkede adaletsiz oldugu süreçte işsizlik adaletsizlik devam edeceak.arkadaşlar bunu tahtından indirmezsek.işsizlik devam edecek.şartları bütün şartları zorlaştırdı.rabbim yardımcımız olsun.kurumlara yazı göndermiş personel alınmayacakmış.dayısı olan alındı.garibanlar yine perisan.ona göre karar verin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 12:13
06

ramazan - bu ülkede zaten hersey gelip gecti ama su torpil bi bitmedi. partiye uyeysen afedersnz yaliyorsan bi yerlere geliyorsn ama bzm gbi emeginle ugrasiyorsan isin zor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 12:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler