En Az KPSS 60 Puanla MSB Sivil Memur Alımı!

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için yayımlanan ilan ile mühendis kadrolarına 523 kamu personeli alınacağı açıklanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı 523 kamu personeli alımı ile ilgili başvuru süresi devam ediyor ancak yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Henüz başvuru yapmayanlar için detayları bir kez daha okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için yayımlanan ilan ile mühendis kadrolarına 523 kamu personeli alınacağı açıklanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı 523 kamu personeli alımı ile ilgili  başvuru süresi devam ediyor ancak yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Henüz başvuru yapmayanlar için detayları bir kez daha okuyucularımızla paylaşıyoruz.

19 Kasım 2018 tarihinde başlayan Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki 523 kişilik sivil memur kadrosuna başvurular 21 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Yani başvuru yapmak isteyenler için bu hafta cuma günü son gündür.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2018 yılı için sözleşmeli personel temini için başvuru kılavuzunu 19 kasım 2018 tarihinde yayımlanmıştı. Başvurular ilanın yayımlandığı 19 Kasım 2018 tarihinde başladı. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) farklı mühendislik kadrolarında ve farklı bölgelerde olmak üzere toplamda 523 kamu personeli alımı yapacak.

Buna göre MSB bünyesinde personel ihtiyacını karşılamak üzere kamu personeli alımları Ankara, İstanbul, Sakarya, Kayseri, Balıkesir, Niğde, Afyonkarahisar, Çanakkale Tekirdağ, Hatay, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Kocaeli, İzmir, Konya, Isparta, Van, Sivas ve Adana şehirlerinde, Endüstri Mühendisi, Çevre Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Fizik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi, Metalurji Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Uçak Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Gemi İnşaat Mühendisi pozisyonlarda yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 35 yaşını bitirmemiş olmak, TSK, JGK ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından belirtilen sağlık yönetliğine uygun olmak, Herhangi bir terör örgütü üyesi olmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi şartları ve nitelikleri taşıyan her aday başvuru yapabilir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linklerde yer alan başvuru kılavuzunu detaylı bir şekilde inceleyebilir.

Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız...

E-Devlet ile başvuru yapmak için tıklayınız...

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Danışma Adresi : MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı CEBECİ/ANKARA Posta Kodu:06620

İrtibat Telefonu : (0312) 562 05 43 (2345-2353-2354)

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

18 Ara 2018 - 08:28 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Nesli - Bu ülkede sadece mühendislik mi okutuluyor bana biri bunu açiklasin. Diger okuyanlar neden bosuna okuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 08:28
05

Abdullah - Ön lisans da alın lütfen yada sayısını çoğaltın.2 yıllık okuyanlar en çok mağdur olanlar bu ülkede.Kasabalarda ilçelerde çorak arazilerde okur servis parası yurt parası vs. sonuç=işsiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 08:28
04

Kamil - Ilan başlıklarına istenen meslek bölüm ,ve okul gruplarınıda yazında bu kadar heveslenmeyelim. Kpss en az 60 puan yazıp detaylarını okuduğumda her seferinde bir engel çıkıyor karşıma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 08:28
03

Allah belanızı versin - Belanızı Allah'tan bulun, başka bir şey demiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 08:28
02

Dilan - Ya biz o kadar okuyup okuyup yıllarımızı heba ediyoruz maddi giderimiz oluyor yiyecek ekmeğimiz olmuyor ne zorluklarla okuyup boşta kalıyoruz mühendisler yerleşecek biz bakacz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 08:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler