Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS ŞARTSIZ Personel Alacağını Açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamalar dahilinde kuruma 10 adet personel alımı yapılacak. İşte alıma dair tüm merak edilenler...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Sözleşmeli Personel Alıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 23 Haziran 2017 akşam saatlerinde yayımlanan ilan duyurusu doğrultusunda kuruma 10 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bu alımlar doğrultusunda 8 adet sözleşmeli Helikopter Pilotu ile 2 adet sözleşmeli Uçak Pilotu alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, Atanmak istediği unvanla ilgili olarak belirtilen şartları taşımak, Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek, Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak şartlarının tamamına uyması gerekiyor. 

BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımlarına başvurular 10 Temmuz- 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar gerekli belgeler ile beraber  İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne müracaat edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımlarına dair ayrıntılı bilgi almak isterseniz, EGM'nin resmi web sayfasına göz atınız. Bu ilan size uygun değil ise, farklı ilanlar için lütfen anasayfamızı inceleyiniz.

Kolay erişim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Haz 2017 - 19:58 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler