Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Sözleşmeli Personel Alım Başvuruları 20 Mart'ta Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesine yeni personeller katacak. Başvurular 20 Mart 2017'de başlıyor. Peki alımlar hangi pozisyona yapılacak? kimler başvuru yapabilecek? tüm ayrıntılar haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan ilan kapsamında kuruma pilot alımları yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı'na yapılacak olan sözleşmeli pilot alım ilanına başvuruları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Adaylar heyecan içinde Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı pilot alımı başvurularının başlamasını bekliyor. Kuruma 2 adet pilot alımı gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı pilot alımına belirli kişiler başvuru yapabilecek. Bu kişiler kurumun tüm koşullarını bünyesinde barındıran kişiler olacak. Peki kurum adaylarda hangi şartları arıyor?

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı SÖZLEŞMELİ PİLOT ALIM İLANIna başvuracak olan adayların birçok şartı aynı anda taşıması şart. Gerekli şartlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, Pilot Lisansına Sahip Olmak, Pilot olarak minimum 500 saat çift motor sabit kanat uçuşu bulunmak, Sağlık şartları Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı' nın Annex1' deki ve JAR FCL-3' deki ticari pilot şartlarına uygun olmak, Atanmak istediği unvanla ilgili olarak belirtilen şartları taşımak, Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek, Sözlü veya uygulamalı sınavda başarılı olmak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak olarak sıralanıyor.

ALIM VE BAŞVURU SÜRECİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı alımları sözlü veya uygulamalı sınav kapsamında gerçekleşecek. Adaylar başvurularını şahsen İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü'nde yapabilecek. Başvurular 4 gün boyunca sürecek. 20 Mart 2017'de başlayan başvurular 24 Mart 2017'De sonlanacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz ilan metnine Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı ve EGM resmi web sayfasından erişim sağlayabilirsiniz.

Kolay erişim imkanları olan ve sizler için tasarlanan uygulamalarımız altta yer alıyor. Tıklayarak ulaşabilirsiniz. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız 

ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız 

android uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz olarak kolayca yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Mar 2017 - 22:02 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler