Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Pozisyonuna Sözleşmeli Personeller Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm açıklamalar ve ilan metni kpsscafe'de...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 24 şubat 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma farklı 3 pozisyona personeller alınacak. Alınan personeller sözleşmeli olarak çalıştırılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, elektrik ile elektronik mühendisi ile bilgisayar mühendisi ilanına çıktı. Alımlar sözleşmeli olarak yapılacak. Kurum yayımladığı ilan duyurusunda gerekli tüm şartları adaylara açıkladı.

ALIMLAR İÇİN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
Emniyet Genel Müdürlüğü adaylarında a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,
c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, 
d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, 
e. Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak,
f. Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak,
g. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.şartlarını arıyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE SON TARİH
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanı başvuruları henüz başlamadı. Başvurular 8 Mart 2017'de başlayacak. Başvurular 08/03/2017 – 17/03/2017 tarihleri arasında yapılacak.

İLAN METİNLERİ
Emniyet Genel Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ ALIM İLANI için lütfen TIKLAYINIZ.
Emniyet Genel Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ ELEKTRONİK ELEKTRİK MÜHENDİSİ ALIM İLANI için lütfen TIKLAYINIZ.

Tüm personel alım ilanlarından gün ve gün haberdar olabilmek için KPSS CAFE HABER SİTESİni takipte kalınız. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Şub 2017 - 18:25 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler