DPB'de Yayımlandı: Adnan Menderes Üniversitesi 34 Sözleşmeli Personel Alıyor

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu hemşire alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan ilanın detayları ve başvuru şartları.

DPB'de Yayımlandı: Adnan Menderes Üniversitesi 34 Sözleşmeli Personel Alıyor
DPB'de Yayımlandı: Adnan Menderes Üniversitesi 34 Sözleşmeli Personel Alıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı.

DPB üzerinden yayımlanan ilanda Adnan Menderes Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli 34 adet personel alımı yapacak. Alınacak personeller hemşire pozisyonunda istihdam edilecek. alınacak sayının 9'u lise mezunu 25'i ise fakülte ve yüksekokul lisans mezunu olacak.

Başvuru Şartları

# Başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki tabloda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak,

# 2016 yılında yapılan KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için ise 2016'da yapılan KPSS'nin KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

# Sınav tarihi itibariyle en az 18 yaşında olmak,

# Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1(bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Hükmüne uygun olması.

Başvuru Özel Şartları

Başvuru Şekli ve son Başvuru Tarihi

İlana müracaat edecek adayların aşağıdaki evraklarla birlikte 9 Ekim tarihine kadar Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsem başvuur yapması gerekmektedir.

# Başvuru formu,
# 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi
# Öğrenim Belgesi
# Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
# 1 Adet fotoğraf.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Eyl 2017 - 08:49 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler