Dokuz Eylül Üniversitesi En Az 2.745 TL Maaş ile Sınavsız Personel Alıyor (Son günler)

Dokuz Eylül Üniversitesi'nce Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu çerçevesinde kuruma yüksek maaşlı personel alımı yapılacak. Başvurular devam ediyor. 31 Mart'ta bitecek olan başvurular hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Dokuz Eylül Üniversitesi En Az 2.745 TL Maaş ile Sınavsız Hemşire Alıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi, geçtiğimiz hafta 17 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu doğrultusunda kuruma 2 adet hemşire alıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi sözleşmeli hemşire alımları, KPSS puanları dahilinde yapılacak. Kuruma alınan 2 adet hemşire En Az 2.745 TL Maaş ile istihdam edilecek.

SINAVSIZ HEMŞİRE ALIMI!
Dokuz Eylül Üniversitesine alınacak olan 2 adet sözleşmeli hemşire alımında adaylar yazılı ve sözlü sınava girmeyecek. Adayların yalnızca KPSS puanına bakılacak ve ona göre değerlendirme yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR VE HEMŞİRE MAAŞLARI
Dokuz Eylül Üniversitesi, hemşire adaylarında 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır herhangi bir kurumda sözleşmeli personel olarak çalışmamış olması, Askerliğini yapmış olması, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekiyor.

BAŞVURULAR 
Dokuz Eylül Üniversitesi HEMŞİRE ALIMLARI başvuruları tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar heyecan içinde başvurularını yapıyor. Başvurular gereken belgeler ile beraber  Hastanenin İnsan Kaynakları Birimine şahsen yapılıyor. BAŞVURULAR 31/03/2017 tarihi mesai bitiminde son bulacak. Alım hakkında daha fazla bilgi almak ve ilan metninin tamımını görmek isterseniz kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

Benzer alım ilanları için  KPSS CAFE'yi takip edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan;

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Mar 2017 - 20:15 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Vatandas - Okumakla olmuyor elinde hemşire diploması boşta kalan çok kişi var inşAllah kimse açıkta kalmaz her bölümü okuyan iş bulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 20:15
03

hakan - onca mezun arasından 2 adetmi? ekonomik olarak çökmüşüz arkadaş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 20:15
02

asi - Aldiginiz iki kisi reklamliga gerek yok bence o kadar secici olmayin diger kisilerin gururlaryla oynamayin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 20:15
01

fatih - Arkadaş hemşirelik okumak varmış ya atanamama derdin yok kpss ye gir çık yeter derecesinden her türlü alım mevcut

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 20:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler