Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor! Başvurular Başladı

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklama dahilinde kuruma sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alıma dair tüm ayrıntılar ilan metni ile adayların erişimine açıldı. işte o bilgilendirmeler...

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor! Başvurular Başladı

Dışişleri Bakanlığı tarafından 25 Mayıs 2017 tarihinde hazırlanan ve kamuoyuna sunulan ilan duyurusu kapsamında kuruma 2 adet sözleşmeli sekreter alınacak.

Dışişleri Bakanlığı alımları aralıklı olarak farklı konsolosluklara yapılıyor. Bu sefer alım yapılacak başkonsolosluk ise T.C. Münih Başkonsolosluğu olarak belirlendi. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Münih Başkonsolosluğunda münhal bulunan 2 (iki) adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacağını ve tüm ayrıntıları adayların erişimine sundu.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?
Dışişleri Bakanlığı personel alımına başvuracak adayların;
1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak,

3. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca

onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak 

4. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

5. Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

6. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak,

7. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu

raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir),

8. Çok iyi derecede Almanca ve Türkçe bilmek,

9. Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartlarının tamamına uyması gerekiyor.

BAŞVURULAR
Dışişleri Bakanlığı personel alımına başvurular, GEREKLİ BELGELER ile beraber en geç 23 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Münih Başkonsolosluğu'na yapılacak. Daha fazla bilgi için lütfen kurumun resmi web sayfasına erişim sağlayınız.

Çok daha farklı kurum ve pozisyonlara memur personel alımları için lütfen alttaki ücretsiz uygulamaları kullanınız.

Sizler için hazırlanan kolay erişim imkanları olan ---> Ücretsiz anında haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 May 2017 - 19:46 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler