Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Dışişleri Bakanlığı'nın bünyesine yapacağı personel alımları devam ediyor. 30 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı yapıyor!

Dışişleri Bakanlığı tarafından 30 Mart 2017 tarihinde yayımladığı T.C. Ottava Büyükelçiliği personel alımı ile beraber kuruma personel alımı yapılacağı kmauoyuna açıklandı.

Dışişleri Bakanlığı T.C. Ottava Büyükelçiliği'ne bir adet sözleşmeli sekreter alımı yapılacak. Başvurular başladı. Alımlar yazılı ve uygulamalı sınav ile yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı, alım ilanına başvurmak isteyen adayların bazı şartları bünyelerinde barındırmalarını istiyor. Kurumun adaylarda istediği şartlar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak olarak adayların erişimine açıldı.  

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Ayrıca tüm adayların Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek, Bilgisayar ve ofis yazılımlarını iyi derecede kullanabilmek şartlarına uyması zorunlu tutuldu.

BAŞVURULAR VE SINAV

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yazılı sınavı 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10.00-15.00 arasında T.C. Ottava Büyükelçiliği'nde yapılacak. Başvurular 18 Nisan 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Büyükelçiliğe yapılmış olacak. Daha fazla bilgi almak için kurumun kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Dışişleri Başkanlığı personel alımlarından gün ve gün haberdar olmak için KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Mar 2017 - 18:53 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler