Danıştay En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı Yayımlandı (KPSS 60 Puan Şartı)

Danıştay Başkanlığı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu 17 destek personeli alımı yapılacağı belirtildi. İşte Danıştay personel alım ilanın detayları ve başvuru şekli.

Danıştay Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi intenret sayfası ile Danıştay resmi intenret sitesi üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı.

Danıştay tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 17 personel alımı yapılacak. Yapılan son açıklamada 23 Ekim günü ilana başvurualrın başlayacağı belirtilirken son başvuru tarihi 27 ekim saat 17.00 olarak açıklandı. Danıştay 17 personel alımına başvurualr şahsen yapılacaktır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmez.

Başvuru genel Şartları

# T.C. Vatandaşı olmak,

# 31,12,1982 ve sonrası doğumlu olmak,

# KPSS'den en az 60 puan almış olmak,

# Güvenlik soruşturması olumlu çıkması,

Özel Şartlar

Garson

# Turizm Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümü veya meslek lisesi ve dengi okulların otelcilik, turizm otel işletmeciliği, turizm ve otelcilik, turizm, turizm endüstrisi servis hizmetleri bölümlerinden mezun olmak veya lise ve dengi okullardan mezun olup garson bonservisine veya 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu uyarınca alınmış ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya garsonluk mesleğinde iki yıl çalışmış olduğunu belgelemek. (Garson bonservisine sahip olanlar ile “Garson” statüsünde iki yıl çalışmış olanlar; Sosyal Güvenlik Kurumlarına prim ödemek suretiyle Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak sigorta hizmet dökümü ve işe giriş bildirgesini ibraz etmeleri zorunludur.)

Aşçı

# En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

# Aşçılıkla ilgili en az meslek lisesi mezunu olmak veya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin veya diğer resmi Kurum veya Kuruluşların düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak,

# Aşçılık mesleğinde en az iki yıl çalışmış olduğunu belgelemek. (Sosyal Güvenlik Kurumlarına Prim ödemek suretiyle “Aşçı” statüsünde iki yıl çalışmış olduğuna dair Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak sigorta hizmet dökümü ve işe giriş bildirgesinin ibraz edilmesi zorunludur.)

Bahçıvan

# En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

# Bahçıvanlık bonservisi sahibi olmak. (Sosyal Güvenlik Kurumlarına Prim ödemek suretiyle “Bahçıvan” statüsünde çalışmış olduğuna dair Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak sigorta hizmet dökümü ve işe giriş bildirgesinin ibraz edilmesi zorunludur.)

Başvuru

Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte 24-27 ekim tarihleri arasında Danıştay Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

# Başvuru formu
# Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi
# KPSS sonuç belgesi,
# Mezuniyet belgesi,
# Özel şartlarda istenen sertifika, SGK dökümü ve belgeler.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Eki 2017 - 16:38 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Melis - Başvurular nerden yapılıyor bilen varmi acil bi şekilde cvp bekliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
06

Melis - Bulunduğun ilin danıştay dairesimi ADMİN: Hayır Ankara Danıştay binasına şahsen başvuru yapılacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
05

Melis - Cvp verebilirmi birileri kesin cvp bilen varmı bulunduğumuz ilin danıştay dairesimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
04

Sapa - Ben kpss den 68 aldım aşçı olarakda çalıştım alırlar mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
03

Melisss - Başvuru için ankarayamı qidecez biri bi şey soylesin artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
02

Memet - Internet üzerinde başvurular yapılabilir melis danıştayın internet sitesine gir orda iş başvurusu tıkla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38
01

Ümran - Arkadaslar basvurular danistay baskanligina sahsen yapilacakmis.yani evraklarinizla birlikte oraya gitmek gerekiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 16:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler