Cide Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Cide Belediyesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımlarında bulunulacaktır. İlan duyurusunda gerekli tüm bilgiler belirtilmiştir. Hangi şartlar ile hangi pozisyonlara personel alınacağını ve çok daha fazlasını haberimize göz atarak öğrenebilirsiniz.

Cide Belediyesi, bünyesine personel alımları yapmaya hazırlanmaktadır. 

Cide Belediyesi, 9 Aralık 2016 tarihinde yayımladığı ilan duyurusu kapsamında başvuruların başladığını kamuoyuna aktarmıştır. Cide Belediyesi, 1 adet tam zamanlı sözleşmeli mimar alımında bulunacağını ilanında belirtir iken gerekli şartları da duyurusuna eklemiştir. 

Belediye personel alımı dahilinde gerekli şartlar şu şekildedir;

*657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

*Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunu olmak.

*Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

*Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis yada 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma,yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

*Herhangi bir Sosyal güvenlik Kurumundan emeklik ve yaşlılık aylığı almamak

*Başka bir kurum ile sözleşmesi bulunmamaktır.

BAŞVURULAR 9 Aralık 2016 tarihinde başlamış olup, 26/12/2016 Pazartesi günü saat 16:30 a kadar Cide Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvurular kabul edilecektir.

Benzer personel alımları ve düşük puan ile KPSS personel alımları için KPSSCAFE'yi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medya hesaplarımızdan haberlerimize erişim sğalayabilmektesiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Ara 2016 - 19:22 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler