Boğaziçi Üniversitesi 8-16 Bin TL Maaşla Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Alınacak personeller hangi pozisyonlarda istihdam edilecektir? Başvuru detayları ve şartları haberimizde.

Boğaziçi Üniversitesi 8-16 Bin TL Maaşla Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler
Haber albümü için resme tıklayın

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanmına başvurular için son saatlere girildi.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet saydfası üzerinden geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 10 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Yayımlanan ilana başvurulşar 20 Kasım (bugün) saat 18,00 itibariyle sona eriyor.

Kimler Başvurabilir?

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımına, 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 48. maddesindeki genel şartların yanı sıra aşağıdaki şartları taşıyanlar başvuru yapabilir:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar ve Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak, e) Pozisyonları aşağıdaki özel şartlarda belirtilen mesleki tecrübeye sahip olduğunu belgelendirmek, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile aynı özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.), Bilgisayar çevre bilimlerinin donanımı vekurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya 1 yıl süre ile ertelemiş olmak.

Başvuru Şekli

Başvurular bugün saat 18,00'a kadar aşağıdaki evraklarla birlikte Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Bebek/İstanbul adresine şahsen veya son başvuru tarihinde adreste olacak şekilde posta yolu ile yapılabilecektir.

# Başvuru formu,
# Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi,
# Mesleki tecrübe belgeleri,
# Özel şartları taşıdığına dair evraklar,
# KPSS sonuç belgesi çıktısı,
# İngilizce bildiğini gösterir belge,
# Adli sicil kaydı,
# Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

İlan metnine girmek, başvuru özel şartlarını öğrenmek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Kas 2017 - 10:07 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - Aylık 8-16 bin TL maaş Türkiye şartlarında çok iyi para

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 10:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler