Başbakanlık YTB Dolgun Ücretle Sözleşmeli Personel Alacak!(Başvurular Mayıs Ayında Sona Erecek)

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı dolgun ücretle sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 5 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek.

YTB Dolgun Ücretle Sözleşmeli Personel Alacak! 

Başvurular Sürüyor Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 'nın sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı için başvuru süreci devam ediyor. Başbakanlık Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda tam zamanlı olarak istihdam edilecek 3 personelin seçimi için düzenlenecek sınava başvuruda bulunacak adayların aşağıda bulunan personel alım ilanındaki başvuru şartlarının tamamını yerine getirmesi gerekiyor.  

5 MAYIS 2017 TARİHİNDE BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Başvurular 5 Mayıs 2017 tarihinde saat 17.00'da sona erecek.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YA DA POSTA YOLUYLA YAPILACAK

Bilişimci adaylar başvuru işlemlerini şahsen ya da posta yoluyla , talep edilen belgelerle birlikte "T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Oğuzlar Mah. Mevlana Bulvarı No: 145 P.K: 06520 Balgat - ANKARA – TÜRKİYE" adresine yapacaklar. Başvurusu kabul edilen adayların listesi www.ytb.gov.tr adresinde 9 Mayıs 2017 tarihinde ilan edilecek, Sınav tarihleri ve yerlerinin açıklanması da yine kurumun resmi internet sitesi üzerinden 20 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Nis 2017 - 11:44 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler