Başbakanlığa Bağlı YTB Sözleşmeli Personel Alıyor (Başvurular İnternetten)

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için gerçekleştireceği sınava başvurular devam ediyor...

Başbakanlığa Bağlı YTB Sözleşmeli Personel Alıyor ! 

Başbakanlığa Bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Geçtiğimiz günlerde kurumun resmi internet sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinde yayımlanan personel alım ilanına göre Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) 12 sözleşmeli personel alımı için sınav düzenleyecek. İlgili sınav için başvurular basvuru.ytb.gov.tr adresi üzerinden 10 Nisan 2017 tarihine kadar online olarak yapılabilecek.

YTB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurusu kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan adaylar 22 Nisan 2017 tarihinde Ankara'daki sınavda ter dökecekler.  Başvuru için KPSS şartı bulunmazken, YDS şartı bulunuyor. Bu şartları ve tüm detayları incelemek için aşağıdaki personel alım duyurusuna göz atabilirsiniz. YTB Personel Alım Duyurusu için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamudan son dakika personel alımı haberleri ,gündemden gelişmeler, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 11:49 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler