Atatürk Üniversitesi En Az Lise Mezunu 117 Memur Alımı Yapıyor

Atatürk Üniversitesi yayımladığı ilan ile en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alacak Atatürk Üniversitesinin personel alım ilanının detayları ve başvuru şartları haberimizin devamında.

Atatürk Üniversitesi En Az Lise Mezunu 117 Memur Alımı Yapıyor
Atatürk Üniversitesi En Az Lise Mezunu 117 Memur Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından DPB aracılığıyla yayımlanan ilanda en az lise mezunu 117 sağlık personeli alımı yapılacak belirtildi. Alınacak 117 personeller, 30 lisans mezunu, 75 lise olmak üzere 105 Hemşire, 2 anestezi teknikeri, 1 Acil Tıp Teknikeri, 1 Radyoloji Teknikeri, 1 Laboratuvar Teknikeri, 2 Fizyoterapist, 4 Eczacı ve 1 psikolog olarak istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları

İlgili alıma başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları taşıyor olmask, eczacılık için başvuru yapacaklar hariç, lisans mezunları için 2016 KPSS B gurubu, ön lisans mezunu adaylar için 2016 KPSS B grubu P93, lise mezunları için ise KPSS P94 puanı dikkate alınacakrtır.

Başvuru Özel Şartları

Başvuru Şekli

İlgili alıma başvuru yapacak adayların 7 Ağustos tarihine kadar Erzurum Üniversitesi, Sağlık Araştırma cve Uyguşlama Merkez Müdürlüğüne müraacat etmeleri gerekmektedir. Adayların  Sağlık Araştırma cve Uyguşlama Merkez Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine aşağıdaki evraklarla şahsen gelmeleri gerekmektedir. Posta veya kargo yoluyla alınan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Esnasında İstenen Evraklar

İlgili alıma başvuru yapacak adayların aşağıdaki evrakları başvuru esnasında hazır etmeleri gerekmektedir.

# Başvuru formu,
# Mezuniyet Belgesinin fotokopisi
# KPSS sonuç belgesi,
# Nüfus cüzdan fotokopisi,
# İstenen özel şartları taşıdığına dair belge,
# SGK hizmet cetveli ya da 657 'ye tabi çalışanlar için onaylı hizmet cetveli,
# Adli Sicil Kaydı

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Tem 2017 - 08:03 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler