Akyurt Belediye Başkanlığı'na KPSS 60 Puan Almış Adaylardan Personel Alımı Yapılıyor!

Akyurt Belediye Başkanlığı'nca 25 Nisan 2017 tarihinin ilk dakikalarında yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar ve ilan metnine haberimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Akyurt Belediye Başkanlığı'na KPSS 60 Puan Adaylardan Personel Alımı Yapılıyor! 

Akyurt Belediye Başkanlığı'na 1 adet avukat alımı yapılacak. Duyuru 25 Nisan 2017 tarihinin ilk dakikalarında Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yapıldı.

Akyurt Belediye Başkanlığı'na “5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49’uncu maddesi” gereğince Avukat Hizmetleri Sınıfında tam zamanlı sözleşmeli 1 adet Avukat alınacağı adayların bilgisine sunar iken, gerekli tüm bilgileri de açıkladı.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR? KİMLERİ BAŞVURU HAKKI VAR?
Kurumun adaylarda beklediği ve aradığı şartlar;
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde yer alan genel şartları taşımak,
b) 22 Mayıs 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü itibarıyla en az 60 puan almış olmak,
c) Son başvuru tarihi itibarıyla Hukuk Fakültesi veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
ç) Başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

BAŞVURULARA DAİR BİLGİLER
Akyurt Belediye Başkanlığı avukat alım ilanına başvurular 25 Nisan 2017 tarihinden 28 Nisan 2017 tarihi saat 17:00’a kadar devam edecek. Başvurular kurumun kendisine bizzat yapılacak. Alım sınav ile gerçekleşecek.

İLAN METNİ
Akyurt Belediye Başkanlığı avukat alımına dair tüm ayrıntılar, şartlar, sınav bilgileri ve çok daha fazla ayrıntıya erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ. 

Daha çok personel, memur ve işçi alımlarına hızlı, kolay ve ücretsiz erişim için -->>> Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 00:45 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler