Adalet Bakanlığı 300 Memur Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru sonuçları hangi sayfadan duyurulacak? Başvuru sonuçlarından nasıl haberdar olurum? Mülakata kaç kişi çağrılacak? İşte Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları hakkında bilgiler.

Adalet Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan memur personel alımı için başvurularda son saatlere girildi. İlana başvurularda sona yaklaşılması ile birlikte başvuru yapan binlerce aday, Adalet Bakanlığının 300 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başvurular Ağustos ayı ortalarında başlamış ve başvuruların 5 Eylül mesai bitimi ile sona ereceği duyuruldu.

Kaç Kişi Alınacak?

Adalet Bakanlığı sözleşmeli 300 personel alımı Ankara, İstanbul ve İzmir İlleri için yapılacak. Bu 3 İl'de bulunan Adliyelerde görevlendirmek üzere alınacak personellerin 194'ü Zabıt Katibi, 90'ı mMübaşir ve 16'sı Teknisyen kadrolarınd istihdam edilecek.

Mülakata Kaç Kişi Çağrılacak?

Adanlet Bakanlığı personel alımında Zabıt Katibi kadroları için her İlde açılan kadro sayısının 20 katı kadar aday uygulama sınavına katılmaya hak kazanacak. Mübaşirlik kadro için ise her İl için açılan kadro sayısının 10 katı, teknisyen kadrosu için ise açılan pozisyon sayısının 5 katı kadar aday mülakata çağrılacak.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı en az lise mezunu 300 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmaıs ise şu şekilde;

Zabıt Katipliği unvanı için başvuru sonuçları 20 Eylül Çarşamba 2017'e kadar Adliyelerin internet sitesinde duyurulacak.

Mübaşir ve Teknisyen unvanlarına ait başvuru sonuçları 9 Ekim 2017'e kadar duyurulacak.

Başvuru sonuçları açıklandığı anda haberdar olmak için;

Facebook grubumuza katılın --->TIKLAYIN

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

05 Eyl 2017 - 10:19 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Enes - 82 puan mübaşir olur muyum inşAllah İstanbul başvuru yaptım gelir mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 10:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler