2016 KPSS'ye Girenler Dikkat! PTT 2500 Personel Alacak ( Başvurular Yarın Sona Eriyor)

Kamu kurum ve kuruluşlarının açıktan personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. PTT'nin büyük ilgi çeken sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona gelindi.

2016 KPSS'ye Girenler Dikkat! PTT 2500 Personel Alacak ( Başvurular Yarın Sona Eriyor)
Haber albümü için resme tıklayın

Dikkat! PTT 2500 Personel Alımı Başvuruları Yarın Sona Eriyor!

Kamu kurum ve kuruluşlarının açıktan personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. PTT'nin büyük ilgi çeken sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona gelindi.

PTT tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan duyuruda kuruma toplamda 2500 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bu alımların Gişe ve Büro Görevlisi pozisyonu ile Dağıtıcı pozisyonları için gerçekleştirileceği belirtilmişti. Başvuru yapmak isteyen adayların pozisyonlara göre belirlenmiş genel ve özel şartların tamamını taşıması ve 2016 KPSS'ye girmiş olması şart.  Başvurular ik.ptt.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor.  

PTT Personel Alımı için Başvuru Genel Şartları Şu Şekilde ; 

a) 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28’inci maddesi kapsamında yer alanlar hariç olmak üzere Türk vatandaşı olmak.

b) On sekiz yaşını tamamlamış ve otuz beş yaşından gün almamış olmak. NOT: 15/08/1983 tarihinden sonra doğanlar müracaat edebilecektir.

c) Kamu haklarından yasaklı bulunmamak.

ç) 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı altı ay veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş olmak.

e) Başka kuruluşlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak.

f) Atanacağı pozisyon için ekli listede belirtilen öğrenim şartını haiz olmak (Son başvuru tarihi olan 21/08/2017 tarihinde veya önceki bir tarihte mezun olmak).

g) Yapılacak “sözlü sınavda” başarılı olmak

ğ) Daha önce çalıştıkları kamu kurum veya kuruluşlarından disiplin cezası ile işten çıkarılmış olmamak.

h) 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Ağu 2017 - 10:36 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler