Sağlık Bakanlığı'ndan TV ve Bilgisayar Oyunu Uyarısı!

Sağlık Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından , vatandaşları bilgilendiren önemli uyarılar gelmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'ndan TV ve Bilgisayar Oyunu Uyarısı!

Sağlık Bakanlığı sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden önemli bilgilendirmeler yapmayı sürdürüyor. Son yıllarda çocukların fiziksel aktiviteler yerine bilgisayar oyunları ve televizyon izlemeye yönelmesiyle ilgili yapılan bilgilendirmede, söz konusu işlemler yerine sokak oyunlarına yönlendirmenin daha sağlıklı olacağı açıklandı.

Twitter üzerinden yapılan bilgilendirmede sokakta oynayan çocuklara ait bir görsel paylaşıldı.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan resmi uyarı şu şekilde ; 

"Çocuğunuzun TV ve bilgisayar oyunları için harcadığı zamanı sınırlandırmalı, daha fazla fiziksel aktivite yapmaya yönlendirmelisiniz."

Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte çocukların sokak oyunlarından kopması ve daha çok sanal ortamlara yönlenmesinin Sebepleri neler? Onları bilinçlendirmek ve sosyal ortamlarını genişletmek için ne gibi çalışmalar yapılabilir? sizlerden gelecek değerli yorumları bekliyoruz!

Kamu personeli alımları, Sağlık Bakanlığı duyuruları, gündemden gelişmeler ve son dakika haberleriyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek, ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe'nin sizlerden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiği mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA
 

19 Şub 2017 - 13:07 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler