Oğlu babasının hayatını kurtarmak için

Akciğerini babasına veren oğluna baba hayatını kurtardı. Babasının ve annesinin gözdesi oğlu babasına verdiği akciğer ile beraber hayatını kurtardı.

Akciğerini babasına veren oğluna baba hayatını kurtardı. Babasının ve annesinin gözdesi oğlu babasına verdiği akciğer ile beraber hayatını kurtardı.

Emekli belediye işçisi Bayram Çiftçi, bir süre önce siroz hastalığına yakalandı. Sağlık durumu ağırlaşan ve karaciğer nakli olması gerektiği belirtilen Çiftçi'nin yakınları, seferber oldu. AÜ Hastanesi'nde yapılan testlerde oğlu Sedat Çiftçi'nin karaciğer dokusu verebileceği tespit edildi. AÜ Organ Nakli Merkezi Müdürü Doç. Dr. İbrahim Aliosmanoğlu ve ekibi, başarılı bir operasyonla Sedat Çiftçi'den alınan karaciğer parçasını baba Bayram Çiftçi'ye nakletti. 
SİROZUN NEDENİ BİLİNMİYOR  Bayram Çiftçi, "Hayatım boyunca ne sigara ne de içki içtim. Doktorlarım, nedeni bilinmeyen siroz hastalığına yakalandığımı söylediler" diye konuştu. Oğul Sedat Çiftçi ise "Karaciğerimin bir parçasını vermek görevimdi, onu yerine getirdim. Babama canımı bile verirdim" dedi.

06 Nis 2015 - 02:13 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler