Tıpta Yan Dal Uzmanlık Sınavı (YDUS) 2016 Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı!

YDUS 2016 sıanv giriş belgelerinin yayımlandığını duyuran ÖSYM, web sitesi üzerinde sınava dair temel kuralları da aktardı. YDUS sınav belgeleri ve sınav temel kurallarına ulaşmak için haberimize göz atabilirsiniz.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Tıpta Yan Dal Uzmanlık Sınavının (YDUS) sınav giriş belgelerini resmi web sitesi üzerinde sınav katılımcısı adaylara açmış bulunmaktadır. Yayımlanan duyuru çerçevesinde, sınava girecek olan adayların sınav bina ve sıra atama işlemlerinin yapıldığını aktaran ÖSYM,sınavı 17 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulayacaktır.

ÖSYM tarafından yapılan bu duyuru dahilinde, adayların sınava ilişkin dikkat etmesi gereken temel kurallar da aktarılmış bulunmaktadır. Temel kurallara erişim sağlamak için aşağıya göz atabilirsiniz.

Temel Kurallar kılavuzuna ulaşmak için

TIKLAYINIZ.

Sınav sonuçlarından anında haberdar olun, ilk siz öğrenin.

Tüm sınav sonuçları, personel alım ilanları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için KPSS CAFE mobil uygulamamızı indirebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YDUS 2016 SINAV GİRİŞ BELGELERİNE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

07 Ara 2016 - 14:32 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler