Sağlık Bakanlığı'ndan Önemli Duyuru! Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı İptal!

Yapılan açıklama kapsamında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavını iptal edildi!

Sağlık Bakanlığı resmi web sayfasında yaptığı açıklama kapsamında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavını iptal etti.

İşte o önemli duyuru;

''Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Hakkında Duyuru

Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarının (Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu) merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine tabi olarak görev yapmakta olan personel için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılması 18.10.2016 tarihli Makam Onayı ile uygun görülmüş ve Genel Müdürlüğümüzün web sitesinde ilan edilmişti.

Ancak Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelikte değişiklik yapılmış ve yapılan değişiklik 22.10.2016 tarihli ve 29865 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Genel Yönetmelikte yapılan değişikliklere istinaden; başvuruları 25.10.2016 02.11.2016 tarihleri arasında alınarak 12.02.2017 tarihinde yapılması planlanan ve münhal kadro tabloları, sınav duyuruları ile sınav konuları bildirilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 24.10.2016 tarihli Makam Onayı ile iptal edilmiştir.

İLANEN DUYURULUR''

Kpsscafe.com.tr 

25 Eki 2016 - 13:00 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler