Sağlık Bakanı Koca'dan atama müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat’ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak" dedi

Sağlık Bakanı Koca'dan atama müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan atama müjdesi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat’ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak" ifadelerini kullandı.

28 ŞUBAT'TA ATAMALAR YAPILACAK

Fahrettin Koca, 85'inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ilanı detaylarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"2019'da pratisyen, aile hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimi olmak üzere 25 bine yakın personel atamasının yapılacağını daha önce söylemiştim. 25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam 1480 kişinin ataması yapılacak. Bunların 647'si pratisyen, 773'ü uzman ve ayrıca yan dal uzman olarak da 58 kişinin ataması 28 Şubat itibarıyla yapılacak." 

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA 

16 Şub 2019 - 15:09 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ya ne alaka - Biz ebe hemsire att vs vs bolumlerin atama sayisini istiyoruz kpss ile atama sayilarini...hala aciklama yok ne belirsiz bir sistem oldu bu saglik...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 15:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler