Haluk Levent Açıkladı! Sağlık Bakanlığı Personel Alımında Mülakat Yok!

Ünlü sanatçı Haluk Levent yaptığı sosyal yardım projeleri ve toplumu ilgilendiren etkinlikler ile takdir toplamaya devam ediyor. Dün ilk kez KPSS CAFE'nin duyurduğu Sağlık Bakanlığı Personel Alımında Mülakat yok haberine Haluk Levent'ten teyit geldi. Haluk Levent Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü ve personel alımında mülakat olmayacağının müjdesini verdi.

Haluk Levent Açıkladı! Sağlık Bakanlığı Personel Alımında Mülakat Yok!
Haluk Levent Açıkladı! Sağlık Bakanlığı Personel Alımında Mülakat Yok!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ünlü sanatçı Haluk Levent yaptığı sosyal yardım projeleri ve toplumu ilgilendiren etkinlikler ile  takdir toplamaya devam ediyor. Dün ilk kez KPSS CAFE'nin duyurduğu Sağlık Bakanlığı Personel Alımında Mülakat yok haberine Haluk Levent'ten teyit geldi. Haluk Levent Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü ve personel alımında mülakat olmayacağının müjdesini verdi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMINDA MÜKALAT YOK!

Haluk Levent Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ayrıca benim rüyalarıma girip beni darlayan sağlıkçılara sesleniyorum. Sayın Bakan KPSS nin geçerli olduğunu “mülakat olmayacağını” bizzat söyledi.. Alın işte öğren diyordunuz öğrendim." ifadelerini kullandı.

İLK KEZ KPSS CAFE DUYURMUŞTU!

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından alımın detaylarına ilişkin açıklamalar yapılmıştı. Açıklamalarının ayrıntılarındaki mülakat yok kısmını yalnızca KPSS CAFE görmüş ve okurlarına iletmişti.

Haluk Levent ayrıca "Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca ile görüştüm. Bekleyen kök hücre sonuçları için aylık inceleme sayısını 4 katına çıkarttıklarını söyledi. Öykü Arin ve onun durumundaki tüm çocuklar için güzel bir haber. Kendilerine teşekkürlerimi ilettim." ifadelerini içeren bir paylaşımda daha bulundu.

24 May 2019 - 20:00 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Bayx - Siyasi Tarafçılığı yapmayı bırakın! Mehmet Berk Ergin, Haluk LEVENT'ten çok daha sosyal yardım projeleri yapıyor. Neden 1 gün olsun Mehmet Berk ERGIN'in haberini yapmadınız? Neden bir siyasi parti uzantısı bağlantısı olanın haberini yapıyorsunuzda siyasi bir görüşü olmayan sadece insanlık adına yardım yapan bir insani paylaşmıyorsunuz. Siz Kpss Cafe yönetimine yeter artık bıktık bu siyasi Tarafçılığı yaptığınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
07

Att - Bunun bir haber değeri yok sayın levent herşey içler acısı alım yok zaten ne mülakatı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
05

Aklı namus - Sözleşmeli (yetim memura) memura kadro gelmeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
04

Abim sen değerlisin ama geçsinler bu sözleri öbür tarafta yatacak yerleri Yok bunların - Abim sen değerlisin ama geçsinler bu sözleri öbür tarafta yatacak yerleri Yok bunların

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
03

A.K. - MaşAllah. Güvenlik soruşturması mutlaka olmalıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
02

Nebi - Temenni ederiz ki bu bir geri dönüş olur ve öğretmenlik alımlarında da mülakat(torpil) son bulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00
01

vicdan - Sanatçı işte Allah razı olsun milletin sorun ve sıkıntılarını dert edilenlerden. Bütün mülakatlar (torpil sistemi) kalkmalı. Üniversite okuyanlar zaten liyakatli olur. Onları körelten siyasilerin sacma sapan politikalarıdır. Yoksa Ulu Önder'in dediği gibi çalışkan ve zekiyiz elhamdulillah. Artık hayallere ipotek koymayın, kaldırın şu mülakatları. Öyle bir hale düştük ki bin gariban çıkıp şunu kaldırın desek. Kimsenin umrunda olmaz. Bin dereden su getirirler. Ancak bazı siyasiler istese anında değişir her şey. Buradan sesleniyorum mülakat olan kul hakkı sistemini kaldırın Allah rızası için. Kaldırın ki garibanlarda hak edenler de memur olabilsin. Kadrolaşmayı durdurun. Kul hakkı ağırdır. Bu dünyanın bir de ahireti var. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 20:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler