Adaylar Dikkat! Sağlık Bakanlığı Danışman Alımlarında Sona Yaklaşılıyor!

Sağlık Bakanlığı'nca geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma danışman alımları yapılıyor. 2 Farklı ilan ile yayımlanan alım ilanı başvuruları önümüzdeki günlerde sona erecek. Alım hakkındaki detaylar ise haberin içeriğinde sizleri bekliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından aralıklı olarak danışman alım ilanları verilmekte. Kurumun proje ve oluşumlarına danışman alımları yapılmakta.

Sağlık Bakanlığı'nın farklı tarihlerde yayımladığı ilan duyuruları dahilinde kuruma yeniden danışman alımları yapılıyor. İlanlarda gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Sağlık Bakanlığı 14 Mart 2017 ile 21 Mart 2017 tarihlerinde iki farklı alım ilanı çerçevesinde Sağlık Sistemini Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi için danışman alım ilanına çıktı.

İki danışman alımının da açıklamaları ve gerekli işlemleri, şartları değişiklik gösteriyor. Bir alımın başvuruları Nisan başına kadar edecek ikeni danışman alımlarından birinin son başvuru tarihi 28 Mart 2017 olarak açıklanmıştı.

GEREKLİ ŞARTLAR * ADAYI ÖNE ÇIKARAN NOKTALAR
Kurum, Sektör Analizi ve Akreditasyon Koordinasyon Danışmanı alımınlarında Üniversitelerin Uzaktan Eğitim ile ilgili bölümlerinde en az doçent düzeyinde akademik unvana sahip olmak, Kamuda veya özel sektörde uzaktan eğitim konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi olmak, Uzaktan eğitim ve uzaktan eğitim standartları ile ilgili benzer projelerde çalışmış olmak, şartlarının tamamını adaylarının bünyesinde görmek istiyor.

Eğer Sektör Analizi ve Akreditasyon Koordinasyon Danışmanı alımı adayları Sağlık Bakanlığı’na daha önce yapılmış olan çalıştay, kurs, seminer, eğitim toplantısı, araştırma vb. gibi eğitim faaliyetlerine katılmış olmak, Uzaktan eğitim konusunda Yurt içi ve/veya yurt dışında çeşitli seminer-kongre, çalıştay ve toplantıya katılmış, konferanslar vermiş ve araştırmalar yapmış olmak, Personel ve/veya eğitim bilgi yönetimine ilişkin çalışmalarda bulunmuş olmak, İyi düzeyde İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerisine sahip olmak şartlarına sahip ise, danışman alımlarında bir adım önde oluyor.

BAŞVURULAR VE İLAN METİNLERİ
Sektör Analizi ve Akreditasyon Koordinasyon Danışmanı alımına başvurular 28 MART 2017'de bitecek. Başvurular gerekli belgelerin kuruma iletilmesi şeklinde kolayca yapılabilecek. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ

Politikalarının Değerlendirilmesine Yönelik Rapor Bazlı Bireysel Danışmanlık Alımına ise başvurular 5 Nisan 2017 tarihinde son bulacak. Bu alım ilanının ayrıntıları için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE AİLESİ olarak sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Mar 2017 - 01:27 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler