TBMM'deki 12 Günlük Bütçe Maratonu Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2017 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine başlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2017 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine başlandı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. 

Toplantıda bugün, daha önce alınan karar gereğince, 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2017 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı'nın ilk gün görüşmeleri gerçekleştirilecek. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bütçeyle ilgili sunumuna başladı. 

Bütçe görüşmeleri, aralıksız 12 gün sürecek, 21 Aralık'ta sona erecek.

CHP'DE İZİNLER İPTAL EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinin tam kadro bütçe görüşmelerine katılabilmesi için izinleri kaldırdı. Her CHP'li vekil mutlaka bütçe görüşmelerinin başından sonuna kadar TBMM'de bulunacak.

CHP'li yetkililer CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerinden kurduğu bir bütçe görüşmeleri ekibi ile hazırladığı doyalar eşliğinde sert bir muhalefet yapılacağı kaydedildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

10 Ara 2018 - 14:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler