MHP'li Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Ankara'ya bağlı Akyurt ilçesinde meydana gelen kazada, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Durağan Belediye Başkan aday adayı Ali Dalkılıç hayatını kaybetti.

Ankara'ya bağlı Akyurt ilçesinde meydana gelen kazada, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Durağan Belediye Başkan aday adayı Ali Dalkılıç hayatını kaybetti.
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İççe Başkanı Osman Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Ateş yaralı olarak tedavi altına alındı.  Ankara'da meydana gelen kazaya dair detaylar haber ajansları tarafından paylaşılmaya başladı. Ankara'nın Akyurt ilçeinde bir cipin devrilmesi neticesinde MHP Durağan Belediye Başkan Aday adayı Ali Dalkılıç hayatını kaybederken, aynı araçtaki MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım ile Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Ateş ise yaralandı.  MHP Durağan ilçe Başkanı Osman Yıldırım'ın idaresindeki cip, Çankırı-Ankara karayolu Çam Mahallesi Tekebeli mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Kazada hayatını kaybeden evli ve 4 çocuk babası Ali Dalkılıç'ın 1994-2004 yılları arasında Durağan Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkanlığı adaylık başvurusu için MHP Genel Merkezi’ne geldiği öğrenildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

05 Ara 2018 - 16:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler