MHP'li isimden Flaş Açıklama: Seçimlerin Erkene Alınma Nedeni...

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay yaptığı son dakika açıklamasında, seçimlerin neden erkene alındığını söyledi.

MHP'li isimden Flaş Açıklama: Seçimlerin Erkene Alınma Nedeni...
Haber albümü için resme tıklayın

MHP'li isim seçimlerin erkene alınmasının asıl nedenini açıkladı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay yaptığı son dakika açıklamasında, Türkiye'de 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin erkene alınmasının sebebininin "ekonomik darbe girişimi" olduğunu söyledi.

Manisa'ya bağlı Turgutlu ilçesinde, belediye başkanlığını ve esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını yürüten MHP'li Akçay, vatandaşlardan seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek vermelerini istedi.

Dünya'da meydana gelen ekonomik dalgalanmanın, seçim arifesinde acaba Türkiye'de de tetikleyebilir miyiz diyerek hamleler yapıldığı belirterek sözlerini sürdüren Akçay, 1994 ve 2001 yıllarında da bu hamlelerin yapıldığı vurguladı.

Erkan Akçay, seçimlerin erkene alınmasındaki sebeplerden birsinin de son günler yaşanan ekonomik darbe girişiminin olduğuna işaret ederek, şunları ifade etti:

"Bu ufukta görünüyordu. Bu oyun göründüğü için, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de seçimlerin erkene alınmasının ülkemiz açısından faydalı olacağını ifade etti. Son 2-3 gündür yaşananlarda zaten bunu daha net gösteriyor ve haklılığını ortaya koyuyor."

Ekonomi yönetiminin, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'yle daha iyi bir hala geleceğini belirten Akçay "Çok başlılıktan kurtulan yürütme erki, daha iyi bir ekonomi yönetimini ortaya koyacaktır." dedi.

MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve partililerin de eşlik ettiği Erkan Akçay'a yoğun ilgi gösterildi.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 May 2018 - 21:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Emine bilici - Kader mahkumlarına,bayramdan önce,af,cıksın,biliyorum,sayıbahceli sözünde,durur,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 21:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler