Kadir Topbaş'ın İstifasına AK Parti'den İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Alınan son dakika bilgilerine göre AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Kadir Topbaş'ın istifasını değerlendirdi. İşte o açıklama.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasına AK Parti'den ilk açıklama geldi.

NTV canlı yayınına katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yaptığı son dakika açıklamasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasını değerlendirdi. Erol Kaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası hakkında yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerlendirmesi kendisine aittir ve buna saygı duyuyoruz. 10 gün içinde yeni bir belediye başkanımız için süreç başlamış olacak ve seçilmiş olacak.

Sayın başkanımız AK Parti’de gayretini sürdüreceğini ifade etti. Başkanlıkla da ilgili sanırım sağlığıyla ilgili hususlardan dolayı affını istedi.

İstanbul Valisi, belediye kanuna göre 10 gün içinde İBB meclisini toplantıya çağıracak.

Bu toplantıda bir arkadaşımız aday olacak bir oylama olacak. Birinci ve ikinci turda üçte iki, son turda ise salt çoğunlukla yeni başkan seçilmiş olacak."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Eyl 2017 - 20:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler