Hükümetten Kılıçdaroğlu'na Art Arda Sert Cevaplar

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında önceki gün grup toplantısında belgeleri açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'na art arda sert tepkiler geldi.

Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında yurt dışına gönderildiğini iddia ettiği paraların banka dekontlarını ve kurulan şirketlerin belgelerini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının ardından hükümet kanadından art arda açıklamalar geldi. İşte AK Parti kanadından CHP liderine gelen tepkiler.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Sözcüsü Ünal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Türkiye'ye karşı ABD'de yürütülen çalışmaların Türkiye ayağını Kılıçdaroğlu ve CHP'si oluşturuyor. Kendi iftirası ve yalanında boğulacak. Siyaset yalan üzerinden götürülemez. Belgeleri savcılığa teslim etmeli."

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı için ailesi ve yakınlarına iftira etmek, ahlaksızlıktır, namussuzluktur, şerefsizliktir. Bu sahte kağıtları bir istihbarat örgütü mü, FETÖ mü yoksa başka bir Türkiye düşmanı mı verdi?" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı

Grup Başkanvekili Bostancı açıklamasında, "İddiaların ispat yeri CHP grubu değildir." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: CHP bir muhalefet değil, ABD'nin Sesi, FETÖ radyosu gibi yayın yapıyor. .

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker: CHP'nin sözcüleri ve Genel Başkanı, Türkiye'yi çökertmek isteyen FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Haysiyet celladı Kılıçdaroğlu iddiasını kanıtlayamamıştır. İstifa etmeli, özür dilemelidir.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Önüne konan sahte belgelerle dezenformasyon yaparak gündem olmaya çalışıyor. PKK'nın çukur, FETÖ'nün çamur siyasetiyle bir yere varamazsınız. Sadece elinizdeki çamur üstünüze başınıza bulaşır."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

29 Kas 2017 - 10:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler