'Güven ve istikrar AK Parti iktidarından geçiyor'

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye'de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor" dedi.

BİLECİK (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye'de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor" dedi.

Eşi Aslıhan ve kızı Hatice Kübra ile Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy'de yaşayan annesi Fatma ve Reşit Akdoğan'ı ziyaret eden Akdoğan, burada akrabalarıyla bir süre görüştü.

Akdoğan, ziyaret çıkışında, İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Üstün ve köylülerle sohbet etti.

Daha sonra AA muhabirine açıklama yapan Akdoğan, Dereköy'de akrabaları ve dostlarıyla bir araya geldiğini ifade etti.

Türkiye'nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını dile getiren Akdoğan, şunları kaydetti:

"Bir taraftan terörle etkin bir şekilde mücadele ediyor, diğer taraftan Türkiye bir seçime gidiyor. Bu süreçten Türkiye'nin güçlenerek çıkması lazım. Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye'de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor. Birçok konu, AK Parti'nin varlığına ve güçlü olmasına endekslenmiş görünüyor. Bizde bunun bilincinde olarak sorumlu bir şekilde inşallah seçim sürecinde başarılı olarak, büyük Türkiye yolunda 2023 hedefine doğru yürüyeceğiz."

23 Ağu 2015 - 20:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler