'Futbol kulübü gibi parti tutmaktan vazgeçelim'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Futbol kulübü gibi parti tutmaktan vazgeçelim. Hangi parti ülkenin çıkarlarını savunuyorsa, hangi parti adaletten yanaysa o partiye oy verin" dedi.

AMASYA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yavuz Selim Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Ferhat ve Şirin'in kenti Amasya'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da herkesin sandığa gitmesini istedi.

Ülke çıkarlarını düşünerek oy verilmesi gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Sizden tek isteğim var. Düşünerek sandığa gidin, düşünerek. Davulla zurnayla değil. 'Efendim bu bizim partimiz gittik ona oy verdik bir daha oy vereceğiz' anlayışıyla da değil. Futbol kulübü gibi parti tutmaktan vazgeçelim. Hangi parti ülkenin çıkarlarını savunuyorsa, hangi parti vatandaşının soyulmasına engel oluyorsa, hangi parti adaletten yanaysa o partiye gidin ve oy verin" dedi.

Öğretmenle öğrenciyi Ferhat ile Şirin'in buluştuğu gibi buluşturacağım" 

"Öğretmenleri toplumun lideri, önderi yapacağız. Öğretmeni baş tacı yapacağız" diyen Kılıçdaroğlu, öğretmenini toplumun lideri yapmayan hiçbir ülkenin kalkınamadığına işaret etti. Çocukların artık beslenme çantası taşımayacağını belirten Kılıçdaroğlu, eğitimin tam gün olacağını ancak öğlen yemeklerini öğrencilerin öğretmenleriyle ücretsiz yiyebileceklerini kaydetti.

Taşımalı sistemi de kaldıracaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Taşımalı sisteme son vereceğiz. Nerede çocuk varsa öğretmen de orada olacak. Emin olun mademki Ferhat ve Şirin'in kenti burası, öğretmenle öğrenciyi Ferhat ile Şirin'in buluştuğu gibi söz veriyorum buluşturacağım. 300 bin atama bekleyen öğretmeni okullarımızda görevlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

06 Eki 2015 - 20:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler