Flaş: Bir Aday Daha 100 Bin İmza Barajını Aştı

Beklenen son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Doğu Perşnçek'in de 100 bin imza için barajı aştığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı adaylığı için imza verme süreci bu akşam sona eriyor.

100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak için başlayan süreçte, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu daha önce 100 bin imza barajını geçmişti. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise önceki gün 90 bini geçmişti. Bugün son gün olması hasebiyle Doğu Perinçek'in barajı geçip geçemeyeceği büyük merak konusuydu. Edinilen son dakika bilgilerine göre Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in de bugün 100 bin imza barajını aştığı duyuruldu.

İşte imzalarda son durum

Meral Akşener: 247 bin 623

Temel Karamollaoğlu: 161 bin 342

Doğu Perinçek: 109 bin 990

Vecdet Öz: 2 bin 545

Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday adaylarına imza verme süresi bugün saat 20.00'de doluyor.

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

09 May 2018 - 14:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler