Flaş Anket: İşte AK Parti'nin Tek Başına Oy Oranı

Nagehan Alçı, bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti'nin anket sonuçlarına göre tek başına oy oranını açıkladı.

Flaş Anket: İşte AK Parti'nin Tek Başına Oy Oranı
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim tarihinin belli olması ile brlikte anket şirketleri harekete geçti ve Türkiye genelinde 24 Haziran erken seçimi için kamuoyunun nabzını tutmaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında geçen erken seçim görüşmesinden 24 Haziran erken seçim kararı çıkmasıyla beraber tüm gözler anket rakamlarına çevrildi.

Elinde son anket rakamlarını açıklayadığınu duyuran Sencar, AK Partinin tek başına oy oranı hakkında şu ,ifadeleri kullandı:

“Ocak-şubat ve mart ayına baktığımızda AK Parti’de düzenli bir artış görüyoruz. Kararsızlar dağıtılmadan ocakta rakam 41.4 görünüyordu, şubatta bu 42.9’a çıktı. Martta ise 44.5’e. Kararsızlar dağıldığında 44.5 yüzde 50’ye tekabül ediyor. Yani bugün AK Parti tek başına yüzde 50 bandında.”

Bu bilgileri Nagehan Alçı, bugün kaleme aldığı haberinde kamuoyu ile paylaştı.

SEÇİM ANKETİMİZE GİTMEK ve OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Nis 2018 - 18:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler