Flaş Açıklama: İşte AK Parti-MHP İttifakının Toplam Oy Oranı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, katıldığı bir programda yaptığı konuşmasında AK Parti-MHP ittifakının oy oranını açıkladı.

2019 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken ittifaklar ve anketler art arda konuşulmaya başlandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, yaptığı son dakika açıklamasında Milli Mutabakatın oy oranını söyledi. Adan açıklamasında, "Milli mutabakatın bugün Türkiye'deki oyu yüzde 65'tir. Dolayısıyla bugün, milletimizin birliğine kast edenlerle omuz omuza olanların seçimlerde hüsrana uğrayacağını görmüş bulunmaktayız." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde düzenlenen üye katılım programına katılmak için bölgeye giden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, burada bir konuşma yaptı. Adan, MHP'nin AK Parti ile kurduğu milli mutabakatın bir menfaat ilişkisi olmadığını vurgulayadı. Adan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Genel başkanımıza 'Bakanlık mı istiyorsunuz?' diye sorduklarında, 'Bu iğrenç bir iftiradır' şeklinde cevap verdi.

'MHP, menfaat saikiyle bu mutabakatı düşünüyor' diyerek sözlerini sürdüren Adan, bu sözle siyaset esnaflarına bütün yetkili kurumlarımız en asil cevabı verdi. Biz, Türkiye için bir beraberlik kurduk." ifadelerini kullandı. Adan, sözlerini, "Mili mutabakatın bugün Türkiye'deki oyu yüzde 65'tir.

Dolayısıyla bugün, milletimizin birliğine kast edenlerle omuz omuza olanların seçimlerde hüsrana uğrayacağını görmüş bulunmaktayız." diye tamamladı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Şub 2018 - 09:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Yusuf - Çok beklersiniz daha o yüzde 65 i siz dua edin barajı aşmak için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 09:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler