FETÖ Milli Piyango'yu İstediğine Çıkartmış!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alarak soruları çalınan sınavları ve milli piyango çekilişlerini gündeme getirdi. İşte detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alarak soruları çalınan sınavları ve milli piyango çekilişlerini gündeme getirdi. İşte detaylar...

Çetin Arık'ın TBMM Genel Kurul konuşması şöyle;

Yıllardır bu ülkenin donanımlı, birikimli, zeki, yurtsever çocuklarının alın teri, emekleri, gelecekleri, hayalleri çalındı. FETÖ'nün çocukları ise mevcut iktidarın desteğiyle soruları çalarak mülkiyeye, adliyeye, askeriyeyle, devletin bütün kilit noktalarına yerleştirildi. Hatırlayınız, biz bu duruma isyan ettiğimizde "Sorular çalınıyor." dediğimizde, o dönemin Başbakanı "Ne soruların çalınması? Çok güzel sınavlar yapılıyor." diyordu.

Şimdi yeni bir iddia var. Buradan soruyorum: Bir FETÖ sanığının mahkemede, 2007'den sonra bütün Millî Piyango çekilişlerinde bir sistemle büyük ikramiyeleri kendi adamlarına çıkarttıklarını itiraf ettiği doğru mu? Şimdi ise aynı yöntemle yılbaşı büyük ikramiyesinin iktidara yakın bir iş adamına çıkartıldığı ve bu paranın da Bilal Erdoğan'ın yönetici olduğu bir vakfa aktarıldığı iddia ediliyor. Bu iddia doğru mu? Biliyoruz ki siz FETÖ'den, FETÖ de sizden çok şeyler öğrendi. Sizler aynı menzile farklı yoldan yürüyen tek yumurta ikizleriydiniz.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Oca 2019 - 16:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Umut - Allah korkusu olmayan bir toplumda herşey yapılır şimdide aynısı yapılıyordur bundan hiç şüphemiz yoktur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:06


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler