Fatih Portakal O Konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Çıktı: "İktidar Kalmalı"

FOX tv ekranlarının sevilen sunucusu Fatih Portakal, yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o konuda destek verdi.

Fatih Portakal O Konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Çıktı: "İktidar Kalmalı"
Haber albümü için resme tıklayın

Fatih Portakal'dan şaşırtan bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 150. Yıl Programı'nda söylediği sözleri hatırlatan Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Erdoğan'ın "Depremin yıkıcı etkilerine karşı hazırlık yapmış olacağız aksi takdirde bu süreçten zararlı çıkmamız kaçınılmaz hale gelecek" bu sözlerine yanıt verdi.

Fatih Portakal, yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı 3 Kasım 2019'a kadar gidebilirdim diyor, haklı gidebilirdi ama gidemezdi. Söylediği cümle gidemeyeceğini gösteriyor. Siz ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i neden azarladınız, neden hedef gösterdiniz. Demekki kötü olduğunu siz de biliyormuşsunuz. Mehmet Şimşek yine uyarıyor, seçimden sonra reformlar var, acı reçete var. Belki sizi şaşırtacağım ama bu iktidar kalmalı. Nasıl ekonomiden sosyal yaşantısına kadar bozdularsa bu iktidar kalmalı, Erdoğan liderliğinde sorunları çözmeli" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal sözlerine şu şekilde devam etti:

"İktidar eğer değişirse yeni gelecek olan bir enkaz alacak, belli. Erdoğan 'deprem' ifadesini kullanıyor. O zaman enkazı siz yarattıysanız, siz çözün beyler. Seçimden sonra zor günler bizi bekliyor."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Nis 2018 - 10:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler