Erdoğan'dan 200 Gün Talimatı : Halkın Taleplerini Karşılayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında 1. ve 2. 100 günlük icraat planı bütün detaylarıyla görüşüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında 1. ve 2. 100 günlük icraat planı bütün detaylarıyla görüşüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özellikle millet bahçeleri, enerji alanında atılacak adımlar ve savunma projelerinin planlanan zamanda tamamlanıp bitirilmesi için bazı bakanlara ve bakanlıklara talimat verdi. Bakanlardan 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde halkın taleplerine kayıtsız kalmamalarını ve halka dokunan projelere ağırlık verilmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, projeleri yakından takip ettiğini de dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Erdoğan’ın tüm bakanların katılımıyla kasım ayında açıklayacağı ikinci 100 günlük eylem planında, ekonomiye yönelik atılacak adımların ve yerel seçimlere dönük kısa vadede hayata geçirilecek icraatların ağırlıklı olarak yer alacağı belirtiliyor.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

13 Eyl 2018 - 01:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

KÖLELİK SİSTEMİNİ KALDIRIN ŞU ANKİ ZAMAN BUNU KALDIRAMIYOR İNSANLAR ÖLÜYO. - TYP yi kaldırıp, sürekli iş bereketli temiz maaş kişi başına düşen milli gelirden tam anlamıyla hakkımız olanı helalinden istyoruz.Sayın liderimiz, kıymetli devlet büyüklerimiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 01:41
05

PÖH alımı talep ediyoruz - En az lise mezunu kadın - erkek kpss ve askerlik şartsız pöh alımı istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 01:41
03

ÖEMR FARUK - HEP TALİMAT TALİMAT İCRAAT YOK İCRAAT, SAYIN BAŞKAN..GÖRÜN ARTIK NASIL YAPICAKSANIZ YAPIN ARTIK ŞU İCRAATLARIN HAYATA GEÇİP GEÇMEDİĞİNİ Bİ KONTRAL EDİN TEPEDEKİ Bİ AŞAĞIDAKİNE İŞ BUYURUYOR O ONA O ONA DERKEN YILLAR GEÇİYOR NE HİKMETSE HEP SEÇİM ZAMANINA KADAR TIK YOK, YENİ SİSTEMLE BU OYALAMALAR BİTMELİ ARTIK BOŞUNA MI YENİ SİSTEME GEÇİŞ İÇİN OY VERDİK DEĞİŞEN BİŞEY OLMAYACAKSA SAYIN BAŞKAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 01:41
02

akp şahin - önce 100 günlük icraatlar tutuldumu bakmak lazım ondan haber verin ondan uyuyoruz halk olarak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 01:41
01

3600 Mağduru Memurlar - 657 Tabi Astsubaylar Tamamı Lise Mezunu ve Lisans Mezunları 3600 Ek göstergeye tabi iken Lisans mezunu diğer memurlar 2400 Ek gösterge deler 1980 yilinde yapılan düzenlemede Subay ve ast subaylar Em ekli olduklarında da aynı maaş alıyorlar Son aciklamada Polis Hemşire Öretmen ve İmamlar dan bahsedildi Ben soruyorum Diğer lisans mezunu memurlar başka ülkede mi çalışıyor yada başka ülke vatandaşımı diğer lisans mezunu memurlar a neden 3600 ek gösterge verilmiyor yada gündemde değil bu haksızlık dir adaletsizliktir eşitsizlik ilkesine aykırı dir Diğer devlet memurlarına da 3600 ek göstege verilmelidir gerçek adalet yerini bulsun Aynı kurumda çalışıp da arada 1500 veya 2000 TL maaş farkı olmaması gerek bir çok kurumda böyle farklılıklar mevcut bunların duzul ti lmesi ilgili kurum ve kuruluşların aslı gorevi dir Adalet herkeze bir gün lazım olabilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 01:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler