Erdoğan: Kamu Personeli Alımında Sınırlama Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TESK Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. Ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulunurken Kamu Personeli alımında sınırlamaya gidileceğini açıkladı. İşte o açıklama ve detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TESK Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. Ekonomi yönetiminde serbest piyasa koşulları içinde hareket edeceklerine vurgu yapan Erdoğan, önümüzdeki dönemde dövizdeki hareketlilikle ilgili yeni adım atacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu personeli alımında da sınırlamaya gidileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TESK Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. Devlette israf döneminin son bulacağına vurgu yapan Erdoğan, kamu kurumlarında yapılan harcamalara dikkat edileceğinin altınız çizdi. Kamu kurumlarındaki araçların hem sayı olarak hem de nitelik olarak sınırlandırmaya gitme kararı alındığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kirada olan kamu kurumlarının da, bakanlıklardan boşalan binalara taşınacağını söyledi.

Kamu Personeli alımında da sınırlamaya gidileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı "Personel alımında da dikkat ediyoruz. Emekli olduğu kadar kişiyi alabiliriz. Daha fazlasını almayacağız." dedi. Erdoğan, konuyla ilgili sözlerini "İsraf değil, üretim ekonomisine geçiyoruz" diyerek sonlandırdı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

13 Eyl 2018 - 12:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Fatih - Sanki cok kisi aliyolarmis gibi daha hala kisitlama diyorsunuz dalga geciyolar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
07

Hulya - O zaman emeklilik vakti gelip hala koltukları işgal eden ayrıyeten başka işlerle de ilgilenen kişileri zorla emekli edin de o boşalan koltuklara başkaları gelebilsin.Emekli olmayanlara bakınca daha az alım olacaktan ziyade artık alım olmayacak denilebilir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
06

Ceylani - MÜHENDİS ALIMLARI AZALMASIN Her kpss de 12 bin 15 bin hemşire alıyorlar.Adamlar 62-65 ile istanbul a İzmir e atanıyor.Alım azalacaksa hemşirelikten att den azalaın.Mühendis alimlari azalmasın.Biraz erkekseniz vicdanınız varsa bu yazımı sosyal medyada paylaşırsınız.2 yılda atansn inşaat mühendisi sayısı 500,makine mühendisi sayısı 400,harita müh sayısı 310,çevre nüh sayısı 60. İnşaatın kontenjanı 13bin.Makinenin 12bin mimarlığın kontenjanı 5bşn elektriğin kontenjanı 14 bin.MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜNDE YÜZKİŞİDEN SADECE 2 kişi atanıyor.Yüzde2 .Milletle alay ediyorlar yav.Zaten aldıkları bi avuç insan onuda azaltacaklar mış. İllahi tasarruf yapılacaksa sağlıkçılardan yapılsın.Adamlar 2 yıl okuyorlar 60-70 puanla 4 bin tl maaş alıyorlar.Biz4-5 sene okuyoruz kpss atanma puanı ziraat müh hariç hiçbir mühendislikte 88 in altı değil.Allah aşkına elini vicdanınıza koyun yav .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
05

EBRU - 2 yıl okumuyoruz 4 yıllık okuyup emeğimizle atanıyoruz herkez için kötü bi durum ama siz sağlıkçıları ayırt edemezsiniz yata yata 4 bin maaşı almıyoruz içinde olmadığınız bi konu için ve kulaktan dolma bilgilerinizle böyle birşey konuşamazsınız mesleğimiz basit bi meslek olmadı ve olmamalı o 4 bin maaşı hakkımızla aldığımızı gecemizin gündüzümüzün belli olmadığı bi şekilde çalışarak alıyoruz.. 2 yılda bir alım yapılmasına rağmen halen daha sağlık alanındaki açıklık kapatılamıyor bir sürü hemşire ve att arkadaşlarımız atama bekliyor bizden hiçbişekilde kısıtlama getirilemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
04

Adsiz - Emekliligi gelipte calisan yaşlilara cikis verip genclere yol acilsa biraz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
03

Mert - Keşke dün açıklasaydınız be sayın başkanım başvuru yapmazdık kpss ye zaten iyi bir sistem kpss başvuruları olmadan kamuya binlerce kişi alanacak ilanları başvuru bittikten sonra kamuda tasarruf güzel dolandırıcılık. Bu arada bu zamana kadar bütün seçimlerde oyumu ak partiye verdim. Bundan sonrasında bu yerel seçimlerde oy verirken biraz düşüneceğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31
01

Samet yazıcı - Pölis özel harekat alımı olsun devlet daireleri size kalsın pöh alımı yapın pöh lise mezunu 12 yıllık dövüş sporcusuyuz polis özel harekatı bekliyoruz masa başları sizin olsun !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 12:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler