Erdoğan'dan Sağlık Bakanlığı 29 Bin 689 Personel Alımı Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlık çalışanlarıyla iftar programında buluştu. Erdoğan iftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunuyor....

Erdoğan'dan Sağlık Bakanlığı 29 Bin 689 Personel Alımı Açıklaması!
Erdoğan'dan Sağlık Bakanlığı 29 Bin 689 Personel Alımı Açıklaması!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Suriye'de olduğu gibi diktatörler, sırf iktidarlarını korumak adına hiçbir kural, ahlak tanımadan kendi ülkelerini enkaz yığınına çevirebiliyor. Gönül coğrafyamızın dört bir yanına baktığımızda maalesef barışa, sükunete, huzura aç bir İslam dünyası görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında ayrıca tıbbi cihaz ve ilaç konusunda yerli üretimi teşvik ettiklerinin altını çizdi ve şunları söyledi: "Burası bir sağlık havzası haline inşallah geliyor. Ülkemiz bütçesinde bir kara deliğe dönüşen yerli ilaç meselesini teşvik ediyoruz. Kaliteden asla ödün vermeden yerli ilaç ve tıbbi cihaz sektörümüzü inşallah güçlendireceğiz. Dost ve kardeş ülkelerin ilaç ve tıbbi cihaz ihtiyaçlarına cevap veren bir ülke haline geleceğiz.

Erdoğan konuşmasının son bölümünde ise "Sağlık çalışanlara yönelik şiddetin önlenmesi başta olmak üzere sizlerin haklarınızı koruyacak adımları atan İçişleri Bakanlığımız, Adalet Bakanlığımızla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

"İSLAM ALEMİNİN İÇ KARARTICI DURUMUNUN VEBALİ MÜSLÜMANLARA AİTTİR"

İmsakla birlikte oruç ibadetine başlayanlar, günde 5 kez aynı kıbleye yönelenler, aynı yaratıcıya, aynı mukaddes kitaba inananlar kalkıp birbirlerine silah doğrultabiliyorsa, birbirlerine hunharca katledebiliyorsa burada yanlış giden başka şeyler var demektir.

"29 BİN 689 YENİ SAĞLIK ÇALIŞANINA KAMUDA İSTİHDAM"

Bu yıl içerisinde 29 bin 689 yeni sağlık çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık." diyerek, "İnşallah ilk etapta 12 bin sağlık personelinin alımını gerçekleştireceğiz.

"İLAÇ VE TIBBİ CİHAZLARDA YERLİ ÜRETİMİ TEŞVİK EDİYORUZ"

Türk doktoruna, hizmete, Batılı güveniyor. Bizim doktorlarımız hemşirelerimiz hastasına karşı çok müşfik. Yani öyle gururlu, kibirli değil. Böyle olunca da Helga, Corç buraya geliyor. Burası bir sağlık havzası haline inşallah geliyor. Ülkemiz bütçesinde bir kara deliğe dönüşen yerli ilaç meselesini teşvik ediyoruz. Kaliteden asla ödün vermeden yerli ilaç ve tıbbi cihaz sektörümüzü inşallah güçlendireceğiz. Dost ve kardeş ülkelerin ilaç ve tıbbi cihaz ihtiyaçlarına cevap veren bir ülke haline geleceğiz.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Son 17 yılda elde ettiğimiz başarımızın asıl mimari olarak gördüğüm siz sağlık çalışanlarımıza  şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin görevlerinizi huzuru kalple yapabilmeniz için elimizden gelen gayreti göstereceğinizi ifade etmek istiyorum. Bu sofra her zaman kurulan sofraya benzemez. Bu Ramazan sofrası. Biliyorsunuz muhabbetten Muhammed oldu hasıl, Muhammedsiz muhabbetten ne hasıl. Sağlık çalışanlara yönelik şiddetin önlenmesi başta olmak üzere sizlerin haklarınızı koruyacak adımları atan İçişleri Bakanlığımız, Adalet Bakanlığımızla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Her birinize şükranlarımı sunuyorum.

"Bu y ıl içinde 29 bin 689 Yeni Sağlık Çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık"

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

23 May 2019 - 21:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Aklı namus - Hiçbir ek yük getirmeyecek sözleşmelilere kadro lütfen.memur korkarak çalışmamalı onun için kadro lütfen nokta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:08
01

Musab - Sağlık yönetimi bölümü 32 500 mezun ile 56 yıllık geçmişi ile 190 sayılı kadro cetvelinde bölüm tanımı yapılıp kadro hakkımızin verilmesini istiyoruz SAĞLIK alanında alımı olmayan tek bölüm sağlık yönetimi lütfen sesimizi duyurun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler