''Erdoğan'a gizli ordu yetkisi''

Gazeteci yazar Can Ataklı, "Erdoğan'a tuhaf bir yetki veriliyor. Yasada ne olduğu tam olarak tanımlanmayan “sahalarda” özel olarak görevlendirilecek gönüllüler olacak." dedi.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Erdoğan'ın yasayla bir tür “gizli ordu” kurmak istediğini belirtti.

Can Ataklı, bugünkü "İki füze sistemi arasındaki fark" başlıklı yazısında, yeni askerlik sistemini değerlendirerek, "Benim tahminim, bir takım gizli operasyonlar için direkt saraya bağlı gizli bir ordunun kurulduğudur." iddiasında bulundu.

"Demek ki Erdoğan, yasayla bir tür “gizli ordu” kurmak istiyor." diyen Can Ataklı yazısını şu ifadelerle sürdürdü:

Bunlar öyle gönüllüler olacaklar ki, hiç bilmediğimiz operasyonları bizzat Erdoğan'ın emriyle gönüllü olarak yapacaklar ve zaten birer asker gibi çalıştıkları için de askerlikten muaf tutulacaklar.
Tabii bir “adam kayırma” olarak da düşünebiliriz.
Erdoğan'ın “Bu benim için gönüllü bir iş yaptı. Bu nedenle artık askerlik yapmasına gerek yok” diyeceği kişilerin hem ne yaptıklarını bilemeyeceğiz hem de askerlik yapmamalarına göz yummak zorunda kalacağız.
Ama bana kalırsa, bu çok ahlak dışı olacağı için benim tahminim, bir takım gizli operasyonlar için direkt saraya bağlı gizli bir ordunun kurulduğudur.
Bu ordunun kime karşı ne gibi operasyonlara katılacağı ve sonuçlarından kimin sorumlu olacağını ise şu anda öğrenmemiz galiba pek mümkün değil.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

27 May 2019 - 10:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler